Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Solutii pentru viitor!

Membru Bizoo de 12 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Tevi si fitinguri d16 - d225 PVC-C

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
FIP ITALIA
Out Of stock
Descriere
Sistemul de tevi, fitinguri si robineti din PVC-C TemperFIP100 consta dintr-o gama larga de fitinguri si robineti cu bila, robineti fluture, robineti cu diafragma, supape de siguranta, filtre Y, robineti actionati electric si pneumatic.

Toate aceste produse se folosesc in constructia de instalatii pentru transportul fluidelor industriale (agresive din punct de vedere chimic) cu presiuni de pana la PN16 si cu temperatura maxima de 95 C.

In 1986, FIP italia a fost prin companie europeana care producea un sistem integrat complet de robienti, fitinguri si tevi, numit TemperFIP100 . Rezultatul a fost crearea unei intregi serii de produse destinate fabricilor industriale. Astazi, dupa o colaborare de mai mult de 30 de ani cu compania LUBRIZOL EUROPE, productia sistemului TemperFIP100 de tevi, fitinguri si robineti foloseste granule PVC-C CORZANTM, special proiectate pentru aplicatiile industriale.

Granulele din PVC-C sunt aporbate pentru transportul apei catre statiile de tratare, precum si pentru transportul apei demineralizate.

Proprietati si caracterisitici principale PVC-C:

Foarte buna rezistenta chimica: folosirea granuelor din PVC-C CORZAN™, obtinute prin clorinarea homopolimerului de PVC, garanteaza rezistenta chimica foarte buna, in special impotriva acizilor inorganici si a solutiilor saline si alcaline. Nu este recomand a se folosi in transportul compusilor organici polari, incluzand aici si cateva tipuri de solventi clorinati sau aromatici. Rezistenta la coroziune electrochimica garanteaza rezultate excelente in transportul apei calde menajere in sistemele conventionale sau un sistemele de panouri solare.

Proprietati mecanice optime: sistemul TemperFIP100 PVC-C este de obicei folosit in transportul fluidelor cu temperaturi intre 20 C si 85 C si are coeficient de dilatare termica extrem de mic, garantandu-se astfel  o rezistenta mecanica excelenta care poate rezista presiunii de lucru de 16 bari la 20 C. Stabilitatea termica exceptinala a PVC-C-ului impreuna cu rezistenta foarte mare la aparitia fisurilor ii permit sa fie folosit la temperaturi de pana la 95 C in aplicatii speciale pentru a satisface anumite cerinte speciale. Coeficientul de transfer termic redus (I = 0.16 W/m C) elimina practic problemele de condensare care pot apare si reduce pierderile de caldura atunci cand sunt transportate fluide fierbinti.

Caracteristici fizice: granulele de PVC-U sunt caracterizate de permeabilitatea scazuta de oxigen si absorbtia redusa de apa. Aceste propprietati il fac rezistent la imbatranire si la agresiunea agentilor atmosferici (razele UV) datorita prezentei dioxidului de titan din compozitie.

Rezistenta la foc: granulele de PVC-U au o rezistenta excelenta la foc cu un punct de topire de 482 C. De altfel, flacara persista numai daca concentratia de oxigen este de minim 45% sau in prezenta unei flacari de la o alta sursa externa. Granuele de PVC-C CORZAN™ sunt de asemenea rezistente la foc conform claselor de foc VO, 5VB si 5VA conform UL94.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura