Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Solutii pentru viitor!

Membru Bizoo de 12 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Rezervoare cu pereti dublii

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
REZERVOARE WELD
Out Of stock
Descriere
Toate rezervoarele sunt realizate folosind tehnologie de ultima generatie si sunt conform standardelor europene.

Materia prima de cea mai inalta calitatea confera rezervorului cu pereti dubli o rezistenta mare la coroziune si control sporit la infiltratii sau scurgeri.

Rezervoarele cu pereti dubli ofera posibilitatea unui rezervor exterior care nu permite scurgerea lichidului in cazul aparitiei unei infiltratii in bazinul interior. Au o rezistenta sporita la coroziune dar si protejeaza mediul inconjurator si confera o utilizare mult mai eficace al rezervorului.

Nu necesita intretinere si sunt realizate pentru a fi compatibile cu produsele petroliere, alcool sau diferite substante chimice. Rezervoarele, dupa o folosire indelungata, se pot curata si se pot refolosi fara a necesita o intretinere speciala. Rezervoarele pot fi compartimentate la cerere pentru depozitarea a doua sau mai multor lichide in acelasi bazin. Spatiul dintre peretii bazinului permite o usoara comunicare si circulare a gazelor si lichidelor. Rezervorul interior contine lichidul stocat iar daca exista o scurgere din acesta, lichidul va fi controlat de bazinul exterior. Acesta va preveni scurgerea lichidului si nu va permite infiltrarea in sol iar mediul nu va fi infestat.

Rezervoarele ofera doua nivele de protectie; de aceea veti beneficia de doua ori mai mult de siguranta acestora. Ne concentram asupra dezvoltarii tehnologiei de fabricatie si a folosirii materiilor prime de ultima ora pentru a va oferi produse de calitate care va sunt necesare, la un pret competitiv.

Utilizam cele mai bune materiale si metode pentru a produce rezervoare de inalta calitate.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura